Πρόσκληση 5 Δεκεμβρίου Παγκ. Ημέρα Εδάφους

Η Παγκόσμια Ημέρα Εδάφους (World Soil Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης των Επιστημών Εδάφους (IUSS), με στόχο να τονίσει τη σπουδαιότητα του εδάφους ως κρίσιμου συστατικού του φυσικού συστήματος και τη συμβολή του στην ανθρώπινη ευημερία.

Το Εργαστήριο Εδαφολογίας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Ήλιδας και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συνδιοργανώνουν εκδήλωση με την ευκαιρία του εορτασμού της 5ης Δεκεμβρίου Παγκόσμιας Ημέρας Εδάφους, την Τετάρτη 5.12.2018 και ώρα 11.00 πμ στο Εδαφολογικό Εργαστήριο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Αντωνίου Πετραλιά 36 και Γ. Παπανδρέου, στην Αμαλιάδα. Το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης είναι: «2018-2020: Δράσεις καινοτομίας για το έδαφος, την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή στη Δυτική Ελλάδα»

Πληροφορίες σχετικές με τη λειτουργία του Εδαφολογικού Εργαστηρίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μπορούν να αναζητηθούν στη σελίδα του facebook https://www.facebook.com/edafologiko/ καθώς και την ιστοσελίδα της σχετικής δράσης για την πληροφόρηση του κοινού www.edafologiko.gr

ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ

Comments are closed.