Ενημέρωση για το μάθημα Γεωργική Εντομολογία (AGR_405)

Σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος, οι διαλέξεις του υποχρεωτικού μαθήματος μάθημα Γεωργική Εντομολογία (AGR_405) του Δ΄ Εξαμήνου (παλαιό μάθημα Γ. Ζωολογία – Εντομολογία του πρώην τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων) ξεκινούν επίσημα την Πέμπτη 3/03/2022 και θα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία.

Όλοι οι φοιτητές που προτίθενται να δηλώσουν και να παρακολουθήσουν ή να εξεταστούν, στο υποχρεωτικό θα πρέπει να εγγραφούν στο μάθημα  που υπάρχει στο  στο e-class  https://eclass.upatras.gr/courses/AGRITECH131/ χρησιμοποιώντας τον Ακαδημαϊκό σας λογαριασμό Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου.

Η εγγραφή στην e-class είναι προτεραιότητα και πολύ σημαντική, επειδή η ενημέρωση σας για το μάθημα καθώς και η μεταξύ μας επικοινωνία θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας e-class.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φοιτητές που είχαν γραφτεί σε προηγούμενα έτη/εξάμηνα, απεγγράφησαν αυτόματα και θα πρέπει να επανεγγραφούν σε περίπτωση που προτίθενται να ξαναπαρακολουθήσουν ή να συμμετάσχουν στις εξετάσεις/προόδους.

Για την Πέμπτη 3/3, παρακαλείσθε να προσέλθετε στις 10:00πμ για την εγγραφή σας στο εργαστήριο και τον εν συνεχεία διαχωρισμό σας σε ομάδες. Το μάθημα δεν θα πραγματοποιηθεί εξ αιτίας ασθενείας της διδάσκουσας.

Σε περίπτωση που δεν προσέλθετε δια ζώσης, πρέπει να δηλώσετε την εγγραφή σας μέσω μηνύματος από το μάθημα  που υπάρχει  στο e-class μέχρι την Παρασκευή και ώρα 10:00πμ.

Μετά την έλευση της παραπάνω ημερομηνίας, κανένας φοιτητής δεν θα γίνει δεκτός στα εργαστήρια.

Καλό εξάμηνο,

Η διδάσκουσα

Ειρήνη Καραναστάση

Comments are closed.